Appartement 2 | maximaal 10 personen

Op de eerste verdieping van het chalet bevindt zich het appartement dat geschikt is voor maximaal 10 personen. Dit appartement heeft een ruime woonkamer met toegang tot het balkon, met prachtig uitzicht op het dorpje Fügen en het Zillertal, een luxe open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, vrieskast, inductie kookplaat voor 5 pannen, een magnetron en oven. Verder is de keuken volledig voorzien van alle benodigdheden.

Aansluitend aan de keuken is de doorgang naar de achtertuin, waar je ‘s-avonds kunt genieten van de zonsondergang en kunt barbequen. Aan de kant van de woonkamer is er toegang tot een groot balkon. In de woonkamer is er een TV, radio, DVD speler en gratis Wifi. De hoekbank kan worden uitgeklapt tot een volwaardig bed voor 2 personen. Op de gang bevindt zich nog een apart zwevend toilet met wastafel.

Op de 2e verdieping zijn 3 ruime 2-persoons-slaapkamers, waarvan 2 met toegang tot het balkon. 1 slaapkamer heeft de mogelijkheid om middels een slaapbank 2 extra slaapplaatsen te creëren. Tevens zijn op deze verdieping 2 badkamers, waarvan 1 met inloopdouche met een heerlijke stortdouche, ligbad en een dubbele wastafel en een kleinere badkamer met inloopdouche, wastafel en zwevend toilet.

Controleer beschikbaarheid appartement tot 10 personen | Chalet Fügenberg