Appartement | maximaal 10 personen

Op de eerste en tweede verdieping van het chalet bevindt zich een groot appartement dat geschikt is voor maximaal 10 personen. Dit appartement heeft een ruime woonkamer met toegang tot het balkon, met prachtig uitzicht op het dorpje Fügen en het Zillertal. De bank in de woonkamer kan tevens worden uitgeklapt tot een volwaardig bed voor twee personen.

Het appartement heeft een luxe open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, vrieskast, inductie kookplaat voor 5 pannen, een magnetron en oven. Verder is de keuken volledig voorzien van alle benodigdheden.

Aansluitend aan de keuken is de doorgang naar de achtertuin, waar je ‘s-avonds kunt genieten van de zonsondergang en kunt barbequen.

Aan de kant van de woonkamer is er toegang tot een groot balkon. In de woonkamer is er een TV, radio, DVD speler en gratis Wifi. De hoekbank kan worden uitgeklapt tot een volwaardig bed voor 2 personen.

Op de 2e verdieping van het appartement zijn drie ruime 2-persoons-slaapkamers, waarvan 2 met toegang tot het balkon. 1 slaapkamer heeft de mogelijkheid om middels een slaapbank 2 extra slaapplaatsen te creëren. Op deze verdieping kunnen dus maximaal acht personen slapen.

Tevens zijn op deze verdieping 2 badkamers, waarvan 1 met inloopdouche met een heerlijke stortdouche, ligbad en een dubbele wastafel en een kleinere badkamer met inloopdouche, wastafel en zwevend toilet.

Het chalet beschikt ook nog over een klein (2-4 persoons) appartement op de begane grond. Dit appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapbank in de woonkamer. Daarnaast heeft het appartement een eigen keuken. Dit appartement wordt niet los verhuurd, maar kan eventueel in combinatie met het grote appartement, op aanvraag, worden gehuurd. Indien u dit wil, neem dan contact met ons op voor de prijzen en voorwaarden.

 

Controleer beschikbaarheid appartement tot 10 personen | Chalet Fügenberg