Gastenboek

Hieronder vindt u ons gastenboek met daarin ervaringen, verhalen en tips van vakantiegangers van Chalet Fügenberg. Wilt u uw ervaring delen met andere gasten? Scroll helemaal naar beneden op deze pagina en schrijf ook uw ervaring op in het gastenboek!

 1. Beste Toine,

  Als je een vakantie gaat plannen dan heb je vooraf verwachtingen van hoe e.e.a. gaat verlopen. Welnu al onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen! Wat een heerlijke stek is dit! Een geweldig mooi en fijn huis op een adembenemende locatie.

  Dankzij jouw tips hebben we kunnen genieten van al het schoons wat Oostenrijk te bieden heeft. De enorme gastvrijheid voelde als een warme denken voor ons als Bourgondiërs! En dat golfen moeilijk is wisten we al, maar je kunt dan maar beter slecht spelen op de fantastische banen hier in de buurt dan bij ons in Dongen!
  Geweldig bedankt Toine voor alles wat je voor ons hebt geregeld. We komen vast & zeker terug, het was 100% genieten!

  Ad en Diana
  Angelique en Ed
  JeanPaul en Caroline
  Ab

 2. Beste Monique en Toine,

  Wij hebben enorm genoten van jullie huis. De ruimte en lekkere bank was zeer in trek en maakte dat het huiselijk aanvoelde.

  Komen graag nog eens terug!

  Met vriendelijke groet,

  Fam. Hofman

 3. Beste Toine,

  Wat zijn wij enorm verwend in zo’n mooi huis! Ik, Marina (63 jaar), ga al vanaf mijn 9e jaar op wintersport, ieder jaar en soms 2 keer per jaar, maar doordat ik 4 jaar geleden een kunstknie heb gehad ben ik niet meer geweest. Ik dacht dat het mij zeer zou doen als ik iedereen op de ski’s naar beneden zag komen. Maar Jack en Louise haalde ons over om te gaan wandelen en leuke plaatsjes te bezoeken, en ik moet zeggen, het is gewoon hartstikke leuk! Vooral in zo’n luxe als hier. Je hebt het super voor elkaar, het is mooier als op internet!
  We hebben ook super mooi weer gehad en veel gelachen. Een vakantie voor herhaling!

  Enorm bedankt namens,
  Jack en Louise
  Ad en Marina

  TIP! Ga eens naar Maurach en Pertisau (super) en als je ‘s avonds weg wil, voor 13 euro een taxi!

 4. Beste Toine,

  Met ons gezin hebben we het heel gezellig gehad! ‘S morgens met z’n alle ontbijten en dan snel naar de piste.
  Wat een mooi weer hebben we gehad, daar genoten wij enorm van. Met jou en je zoon Oud en Nieuw gevierd, dat was een mooie afsluiting van het jaar 2019.

  Vele groeten,
  Frans en Ria
  Ilse, Frank en Luuk
  Peter, Emma en ??

 5. Beste Toine,

  Met z’n alle hebben we weer genoten van deze kerstweek. ‘T weer was niet zo geweldig dit keer, maar we kregen in ieder geval een witte kerst! Veel sneeuw en af en toe de zon.
  Ondanks een slecht bericht uit Nederland en de val van Sijmon, hebben we ‘t fijn gehad in Fugen. We komen graag weer terug om in jouw mooie huis vakantie te vieren!

  Vele groeten,

  Anny en Jan
  Kinderen en Kleinkinderen
  Oosteind

 6. Beste Toine,

  Wat een trotse eigenaar moet je zijn! Prachtig huis neergezet en andere mogen er van genieten. En dat hebben we ook gedaan.

  Onwijs mooie uitzicht, ruime huis, onze skischoenen droog en warm, heerlijk!

  Tot ziens,

  Familie Baars

 7. Hi Toine ,

  We hebben een prima weekje wintersport achter de rug !! Het ruime opgezette appartement bied meer dan voldoende ruimte voor 8 personen. De ruime woonkamers / slaapkamers en zeer luxe badkamers maken dit appartement een aanrader om een weekje winter sport in het leuke gebied Fugen door te brengen.
  Het korte ritje met de taxi naar het centrum, de bushalte op de hoek van de straat die je ieder kwartier naar het ski gebied brengt, maakt de locatie van het appartement ideaal.

  Tot volgende jaar ergens in Fugen

  Groeten
  Frank Kamp

 8. Beste Toine,

  Wederom erg genoten van jouw prachtige huis. Wij voelen onszelf helemaal thuis op de Fugenberg in Fugen en in Hochfugen.
  Inmiddels gaat Zoey, als jongste kleinkind van 4 jaar, al vlot de berg af op haar kleine ski’s. De andere kleinkinderen hebben genoten in de klas. Sonal, Sijmon en Kiran bij Bjorn en Alha bij Lars!

  In ‘t begin van de week was ‘t wat minder goed weer, maar vanaf woensdag scheen de zon met regelmaat en de sneeuw bleef super goed.
  We hebben gezellig ‘geborreld’ en ‘s avonds goed geslapen. In de ochtend samen ontbijten is ook heel fijn.

  Het was weer een hele fijne kerst hier in huis en we hebben het zeker niet koud gehad! Geniet zelf ook van dit mooie plekje en wij komen graag weer terug!

  Fam. v. Dongen

 9. Beste fam. Schellekens,

  Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie mooie appartement. De kinderen waren wel elke ochtend vroeg wakker door het licht op de kamer :). We hebben prachtig weer gehad, veel gedaan en gezien. De meisjes hebben zich kostelijk geamuseerd in en om het water bij Spieljoch en bij het houten kasteel, het Fichtenschloss, bij de Rosenalmbahn in Zell. Zeker een aanrader voor gezinnen met kinderen. (ook voor oudere kinderen).

  Met de Zillertal Active Card hadden we gratis entree bij de Freibaden. Daar hebben we ook goed gebruik van gemaakt. Heerlijk even afkoelen na een mooie wandeltocht.

  In de tuin hadden we ons eigen kleine opblaasbadje gezet. Daar hebben de kinderen ook nog lekker in geplonst ‘s avonds voor het naar bed gaan. Eigen speelgoed hadden we eigenlijk niet mee hoeven nemen. De meisjes hebben bijna alleen maar met jullie speelgoed gespeeld :).

  Groetjes Sven, Suzan, Liene en Nieke uit Grubbervorst

 10. Hallo Toine,

  De kleinkinderen riepen al een poos geleden: “wanneer gaan we weer naar ons(!) vakantiehuis”? We genoten dus al ver van tevoren!

  De week hier in huis was weer super! Heerlijk geslapen, lekker gegeten en lief gespeeld met het speelgoed van hier en thuis. Zelfs een grote puzzel hebben we met z’n allen voor elkaar gekregen. Het weer was prima en alle dagen volop sneeuw. De nieuwe lift/gondel van uit Spieljoch met gebouwen en restaurant is prachtig. Wij hopen in ‘t nieuwe jaar weer te mogen genieten van ‘ons’ vakantiehuis!

  Wij wensen je een fijne jaarwisseling en een goed en gezond 2018!

  Jan en Anny, kinderen en kleinkinderen!

  Tot ziens!

Bericht

Alle velden met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Anti-spam captcha (verplicht) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.