Nieuwe rodelbaan in Fügen

Wil jij veel kilometers maken tijdens je skidag en tussendoor ook iets anders doen? In Spieljoch kan het! Hier kun je namelijk vanaf deze winter met de rodelbaan naar beneden zonder dat dit veel tijd kost. Dus trommel je vrienden op en ga tussendoor een rondje rodelen bij de Spieljochbahn.

Rodelbaan

Op 22 december 2017 zal de nieuwe Spieljochbahn in gebruik worden genomen en kan je weer skiën in dit prachtige gebied. Naast dat de Spieljochbahn volledig is vernieuwd, kun je vanaf deze winter ook met de rodelbaan naar beneden zonder dat dit veel tijd kost.

Je kunt namelijk bij het bergstation van de Spieljochbahn een rodel huren. Vervolgens kun je dan naar beneden rodelen naar het middenstation van de Spieljochbahn. Hier kun je uiteraard met de rodel in de lift weer naar boven. Vervolgens breng je deze terug en sta je binnen no-time weer op de ski’s. Prima tussendoortje toch?

Deze nieuwe rodelbaan krijgt een lengte van 6,2 kilometer en een hoogteverschil van 670 meter. Dit komt neer op een gemiddeld hellingspercentage van 10,8%

Zelf ervaren? Boek Chalet Fügenberg!

De nieuwe rodelbaan, de splinternieuwe Spieljochbahn en al het andere dat Fügen en omliggende skigebieden te bieden hebben zelf ervaren deze winter? Boek Chalet Fügenberg!

.