Nieuwe 8-persoons gondel in Fügen

In december 2015 wordt in Fügen een nieuwe 8-persoons gondel geopend: de ‘8 EUB Panoramabahn Geols’ Deze gondel zorgt voor uitbreiding van het skigebied ‘Spieljoch’. Het dalstation van de nieuwe gondel zal worden gebouwd aan de Hochfügenerstraße en brengt je in een kleine 6 minuten naar de top van de Onkeljoch op 2050 meter hoogte.

Door deze nieuwe lift krijgt het Spieljoch skigebied er een rode en een zwarte piste bij. Wat een nog belangrijker voordeel is aan deze nieuwe lift is dat men nu vanuit het dorp Fügen een veel snellere verbinding kan maken naar het hoger gelegen Hochfügen. Vanuit het dorp ben je in slechts 3 liften op de top van de Onkeljoch en vanaf daar kun je over de nieuwe rode piste naar het dalstation van de nieuwe gondel skiën.

De gratis skibus zal ook stoppen bij het dalstation van de nieuwe gondel. Vanaf daar is het nog slechts enkele minuten naar het skigebied van Hochfügen.

Kortom: Fügen is aankomend winterseizoen een nieuwe lift en twee nieuwe pistes rijker. Daarnaast is de verbinding naar Hochfügen een stuk aantrekkelijker en efficiënter geworden.

In aankomend winterseizoen is zowel het grote als het kleine appartement nog een aantal weken beschikbaar. Boek dus uw wintersportvakantie voor 2015/2016!

Op onderstaande afbeelding zijn de nieuwe lift en de twee nieuwe pistes in stippellijntjes aangegeven.

Pistekaart Spieljoch Fügen