Winter is coming…

webcam fugen
Zoals op bovenstaande foto is te zien, is de eerste sneeuw (afgelopen weekend) in Fügen gevallen. Ook de opening van het skigebied komt steeds dichterbij; deze staat gepland op 28 november 2015. Op veel internetsites, zoals die van Wintersporters.nl, worden we allemaal al weer lekker gemaakt met mooie foto’s van witte landschappen en leuke verhalen. Zij publiceerden onlangs ook dit leuke filmpje over het skigebied hochfugen:

(Bron: Wintersporters.nl)

Hochfügen en Hochzillertal: top skigebieden

Wederom heeft ‘s werelds grootste testportal van skigebieden, ‘Skiresort.nl’, het skigebied Hochfügen – Hochzillertal beoordeeld met 4.7 punten op een schaal van 0 tot 5. Hiermee staat het gebied net als vorig jaar op de tweede plaats in de wereldranglijst (Bron: Skiresort.nl)

De nieuwe lift, de ‘Panoramabahn Geols’, die in december van dit jaar geopend gaat worden draagt zeker bij aan de kwaliteit van het skigebied. Wellicht staat ons gebied volgend jaar wel op de eerste plaats!

skiresort beoordeling Kaltenbach Hochzillertal-Hochfügen Ski-Optimal

Gaat u dit jaar ook op wintersport?

Wilt u samen met familie of vrienden op wintersport in het prachtige Fügen en genieten van de prachtige pistes die het skigebied van Fügen en Hochfügen/Kaltenbach te bieden heeft? Bekijk dan snel de beschikbaarheid van Chalet Fügenberg. Aankomend winterseizoen is Chalet Fügenberg nog verschillende weken beschikbaar.

.